Pressbilder

Klicka på en miniatyr så visas en högupplöst nedladdningsbar bild i ett nytt fönster. Du får fritt använda bilderna för att sprida information om Abellis Magiska Teater och vår verksamhet.

Presentationsbild

Logotyp: teaterbussen i profil från vänster sida, färglagd teckning i blått, gult, rött, vitt och svart.

Bussen

Logotyp: teaterbussen i profil från vänster sida, färglagd teckning i blått, gult, rött, vitt och svart.Färglagd sprängskiss på teaterbussens interiör dvs teatersalong och scen.

Glasblåsarens barn

Glasblåsarens barnGlasblåsarens barn

Pappa, var är du?

Syster BenrangelSyster BenrangelSyster BenrangelSyster BenrangelSyster Benrangel

Syster Benrangel

Syster BenrangelSyster BenrangelSyster BenrangelSyster BenrangelSyster BenrangelSyster Benrangel

Haren och Hunden

 

Den förtrollade sparven

Bunrakumonstret Oni. Foto: Anders Olsson.Svartvit beskuren bild på gubben och sparven. Foto: Abellis Magiska Teater.Gubben och sparven i skogen, färgbild. Foto: Abellis Magiska Teater.Sparven har slagit sig ned på gubbens hand. Närbild i färg. Foto: Anders Olsson.Gubben och sparven i skogen, färgbild. Foto: Abellis Magiska Teater.

Veva veva positiv

Akrobatapan Yoko hänger upp och ned i trapetsen, samtidigt som han vevar på positivet. En kanin försöker klättra upp på positivet. Illustration av Bissa Abelli.Bissa Abelli, Harald Lowden och akrobatapan Yoko i Veva veva positiv. Foto: Handmålat positiv. Foto:

En medeltida gycklarföreställning


Frilagt färgfoto på gycklare som spelar säckpipa. Foto: Jan Gelinder.
Frilagt färgfoto på gycklare som spelar säckpipa. Foto: Jan Gelinder.Frilagt svartvitt foto på Bissa med duva. Foto: Björn Gelinder.Färgfoto på tre gycklare med björnen i mitten. En gycklare spelar säckpipa och en spelar trumma. Foto: Jan Gelinder.

Sibyllans hemligheter

Bissa och Harald med positiv och dockmasker framför ett spröjsat fönster.Harald med klarinett. Bissa hötter åt hhonom med ett randigt färgglatt föremål.Bissa och Harald med dockmasker framför ett spröjsat fönster.

Abellis dockteaterverkstad

Nallestunden

Lillebjörns äventyr